Advertisement

Hadi Özışık Sedat Peker : Dekti4ktaicowm - Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim.

Hadi Özışık Sedat Peker : Dekti4ktaicowm - Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim.. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. İki videoyu peş peşe paylaşan peker, kıymetli dostlarım.

Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Gidenin kardeşi süleyman özışık'ın olduğunu belirten hadi özışık. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı.

Sedat Peker Bekir Peker Startseite Facebook
Sedat Peker Bekir Peker Startseite Facebook from lookaside.fbsbx.com
Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Gazeteci hadi özışık'la görüntülü görüşmesini yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. İddiaların hedefindeki gazeteci hadi özışık halktvcomtr'ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, soylu ile peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor.

İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı.

Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı. Hadi özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından sedat peker, özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Süper haber'de yer alan habere göre; Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Sedat peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığı belirtildi. Ben kimseye hile yapmam, ancak. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Sedat peker, twitter hesabı üzerinden hadi özışık ile yapmış olduğu facetime görüşmelerinin görüntülerini yayınladı.

Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Gazeteci hadi özışık'la görüntülü görüşmesini yayınladı. İki videoyu peş peşe paylaşan peker, kıymetli dostlarım. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık.

Nfgc3qpdfhz Om
Nfgc3qpdfhz Om from halktv.com.tr
Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. 'arabuluculuk iddiasını yalanlayan soylu, süleyman özışık ile yakın zamanda görüşmediğini açıkladı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Süper haber'de yer alan habere göre; Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı.

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık.

Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Ben kimseye hile yapmam, ancak. 'arabuluculuk iddiasını yalanlayan soylu, süleyman özışık ile yakın zamanda görüşmediğini açıkladı. Gidenin kardeşi süleyman özışık'ın olduğunu belirten hadi özışık. Organize suç örgütü elebaşı sedat peker, hadi özışık'ın açıklamasından kısa bir süre sonra yaptıkları görüşmeyi twitter hesabından paylaştı. Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de. Sedat peker, hadi özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, aralarında geçen görüşmenin videosunu yayınladı. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Süper haber'de yer alan habere göre; İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı. Sedat peker'in videosu yayınlandığı andan sonra hadi özışık'ın sahibi olduğu i̇nternethaber.com tek bir twit bile paylaşmadı.

İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık. Özışık'ın peker'e gündemle ilgili bilgi verdiği, sık sık 'sen haklısın' dediği videoda görüldü. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı.

Zbicgylbzlgrum
Zbicgylbzlgrum from www.haberyildizi.com
Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Tele1'in haberine göre youtube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan sedat peker, ilk kez twitter hesabından video paylaştı. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından. Organize suç örgütü lideri sedat peker, bu sabah yayınladığı 4. Konuya ilişkin ilk açıklamasında i̇çişleri bakanı süleyman soylu. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. İddiaların hedefindeki gazeteci hadi özışık halktvcomtr'ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, soylu ile peker arasında haber götürdüğüm yalandır.

Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker.

Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Twitter hesabından iki video paylaşan peker, i̇nternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık. Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile arasında aracılık. Tele1'in haberine göre youtube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan sedat peker, ilk kez twitter hesabından video paylaştı. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Ben kimseye hile yapmam, ancak. 18 mayıs salı 2021 22:35. Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Gidenin kardeşi süleyman özışık'ın olduğunu belirten hadi özışık. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı.

Posting Komentar

0 Komentar